Back to All Events

Asker Kulturhus - Norway

askerkulturhus.jpg

Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro og Cyrena & Steinar inviterer til en forrykende tangoforestilling i Asker kulturhus. 

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere. El Muro har et tett samarbeid med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal, som over natten har blitt Norges nye danseyndlinger etter sin TV-debut på Norske Talenter i januar. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap. Sammen med El Muro står de klare på scenen under den direktesendte finalen fredag 18. mai for å konkurrere om det norske publikums hjerter.

Med på laget i november har de med en av de fremste internasjonale tangosangerene fra Buenos Aires i dag, Juan Villarreal.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse. 

Multisalen, Asker kulturhus
Fredag 16. november klokken 19.30
Unummererte sitteplasser

Se eventen på FB

Billetter i salg nå!

Earlier Event: November 9
Bodø Tangoklubb - Bodø, Norway
Later Event: November 17
Arendal Kulturhus