Back to All Events

The Art of Walking


  • Dancify 11 Eikenga Oslo, Oslo, 0579 Norway (map)

"El tango está entre paso y paso, allí donde se escuchan los silencios y cantan las musas."
- Carlos Gavito

Det er omfavnelsen mellom to personer og det å gå sammen som er selve essensen av tango. Og det å gå handler ikke bare om å ta noen skritt eller forflytte seg fra A til B. Det handler om å føle partnerens vektskifte og balanse, forme bevegelsene sammen, puste med musikken og med hverandre, og å forme pauser. Man kan gli elegant over gulvet, eller markere rytmen lekent. Det handler om frasering og cadencia. Det handler om bevegelsenes kvalitet. Og mye mer. Det er det første man lærer, og det siste man mestrer, men det kan gi mye større glede enn all verdens kombinasjoner og triks.

Bli med på et 8-ukers kurs som tar for seg alle sidene ved tangoens gange. Vi skal jobbe med holdning, omfavnelse, det å føle partnerens vekt og balanse, cadencia, det å frasere gangen med musikken, hvordan man bruker forskjellige teknikker for å forandre uttrykket i stegene, og vi skal sette det sammen i gåfigurer som er fine å bruke på dansegulvet. Du vil få lære hvordan du kan endre dynamikken i gangen - sakte og mykt, raskt og markert, tungt og kraftig - og hvordan du kan pynte med adornos mellom stegene til musikken. Jo mer du øver på å gå, jo mer vil du nyte det, og jo mer vil andre nyte å danse med deg.

Nivå: Alle nivåer

Kunsten å gå er noe man alltid kan forbedre, og noe man aldri blir ferdig med. Dette kurset er lagt opp for å gå i dybden både når det gjelder teknikk, musikalitet og interpretasjon, så kan hver enkelt ta til seg det man får til utifra eget nivå. Det vil altså være nyttig både for avanserte dansere og mer ferske dansere, men vi anbefaler ikke dette for de som er helt nye - de kan melde seg på nybegynnerkurset.

Når

Hver mandag kl. 20:00.
OBS: Det er ikke kurs 28. september!

Hvor

Dancify
Eikenga 11
0579 Oslo
3. etasje, Studio 3

Priser

8-ukers kurs: 1600kr
Studentpris: 1200kr

Påmelding

På grunn av den spesielle situasjonen vi nå er i, kan vi dessverre bare ta imot påmeldinger fra par, og det vil ikke bli partnerbytte i løpet av kurset. I tillegg begrenser vi antallet elever i forhold til plassen vi har til rådighet i dansestudioet, så vi kan holde en trygg avstand og følge retningslinjene fra helsemyndighetene.

Earlier Event: August 17
Tangokurs for nybegynnere
Later Event: August 19
Tangoteknikk for følgere