Underholdning for bedrifter og privatpersoner

Tango - lidenskap fra Argentina

El Muro og CS Tango tilbyr underholdning i form av live argentinsk tangomusikk og danseoppvisning til bedrifter og privatpersoner. Pakkene er rettet mot konferanse, kick-off, selskap, middag, firmafest, julebord, sommerfest og andre anledninger hvor man ønsker å sette en ekstra spiss på arrangementet. Innholdet kan skreddersys etter behov og kan bl.a. inkludere introkurs i tango for ansatte. 

El Muro med Cyrena & Steinar skapte fantastisk stemning på vår årlige sommerfest!
— Fredrik Olstad, Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo
Det er virkelig verdensklasse!
— Mona Berntsen, Norske Talenter 2018
Midt under middagen til Nasjonalmuseets julebord 2017 ble vi hensatt til et sydende Argentina og glemte den kalde vinteren. Det var magisk stille i salen under alle innslagene. Alle mine kolleger elsket det og håpet at det kunne vare hele kvelden! Tusen takk fra et svært imponert og takknemlig publikum!
— Beate Marie Bang, Nasjonalmuseet

Vi tilbyr

●  Live tangomusikk med danseoppvisning

●  Stjernesangere fra Argentina

●  Introkurs i tango for ansatte

●  Miniforedrag om tangoens historie 

 
cs_web_180200_el-muro.jpg

El Muro

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere. Deres debutalbum kommer ut på tyske Galileo Music våren 2018.